Een Werk aan de Muur shop

Vensters

- Werkcode: 630 379

Erik Reijnders over Vensters

Een eeuwen oud venster het ene in baksteen gevat het andere in hout. Baksteen was ooit een teken dat men geld had. het was duurder dan hout. delen van een woning die goed zichtbaar waren werden dan ook als eerst van baksteen voorzien. pas later werd om willen van comfort ook ander delen van een woning vervangen voor steen. er zijn dan ook vele monumenten die beide materialen nog laten zien.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Vensters als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vensters

Koop de illustratie Vensters van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 630 379
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
61,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.