Een Werk aan de Muur shop

Verboden te duiken dus spring ik

- Werkcode: 999 640

Jan Keteleer over Verboden te duiken dus spring ik

Ik heb me voor dit schilderij laten inspireren door het werk van de Britse kunstenaar David Hockney.

Hier zie je een meisje in bikini dat met dichtgeknepen neus in een zwembad springt. Een vrolijk en zomers alledaags tafereel, zou je zeggen. Maar er is meer aan de hand.
Als je goed kijkt, zie je dat het water in het zwembad rimpelloos en spiegelglad is; de rand van het zwembad is glad en de muur is schoon op een tekst na. De tekst luidt "Verboden te duiken".
Het meisje is gekleed in een bikini, maar wel een ingetogen zoals die uit de jaren vijftig.
De hele scène is symbolisch voor het leven. Velen van ons staan voor keuzes in het leven. Ze kunnen daar gewoon blijven staan en daar is niets mis mee. Het water, het leven, zal nog steeds rimpelloos zijn. Ze kunnen doorgaan, het verbodsbord respecteren, en dat is OK.
Maar je kunt dit verbodsbord ook respecteren, dus niet duiken, door plotseling te springen. Met dichtgeknepen neus, omdat je niet weet wat er nu gaat gebeuren.

Dus deze scène gaat over de keuzes in het leven die je moet maken.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Verboden te duiken dus spring ik op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verboden te duiken dus spring ik

Koop dit digital art werk Verboden te duiken dus spring ik van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.