Verborgen Kat

- Werkcode: 631 751

McRoa over Verborgen Kat

Digitaal schilderij van een kat die opgaat in haar omgeving. Haar contouren zijn verborgen in kleurrijke, expressieve abstracte vormen, gelijk een kat die geduldig in het struweel wacht tot er een geschikte prooi voorbijkomt.
McRoa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door McRoa

McRoa – Marco Brugts, 1963 – fotografeert sinds 1985. Hij studeerde fotografie en grafische vormgeving aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten, tegenwoordig de Willem de Kooning Academie.

Een aantal jaar geleden heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en abstraheren van de realiteit in zijn foto's. Met behulp van diverse technieken creëert hij digitale schilderijen. Soms abstract, maar vaak ook figuratief en vrijwel altijd met een voorkeur voor heldere, uitgesproken kleuren en vormen.

Alle werken van McRoa


Waarom je kiest voor Verborgen Kat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verborgen Kat

Koop dit digital art werk Verborgen Kat van McRoa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 631 751
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden