Verborgen hyacinten

van Arja Schrijver Fotografie

Verborgen hyacinten van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280340
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een groepje hyacinten in het bos, verborgen tussen de groene planten.
Ik heb de foto genomen door op de grond te liggen en scherp te stellen op de hyacinten. De vage voorgrond ontstond doordat er dicht bij mij een paar planten of bloemen stonden. Die waren te dichtbij voor de camera om er ook op scherp te kunnen stellen. Ik fotografeerde dus min of meer door de vage planten op de voorgrond heen. En dat levert leuke effecten op.
In dit geval stonden de bladeren van de planten op de voorgrond waarschijnlijk ook nog in dezelfde richting als de bladeren van de hyacinten, waardoor er een beweging in de foto ontstaat van rechtsonder naar links boven. Hierdoor wordt het bijna een abstract beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken