Verborgen hyacinten

- Werkcode: 280 340

Arja Schrijver Fotografie over Verborgen hyacinten

Een groepje hyacinten in het bos, verborgen tussen de groene planten.
Ik heb de foto genomen door op de grond te liggen en scherp te stellen op de hyacinten. De vage voorgrond ontstond doordat er dicht bij mij een paar planten of bloemen stonden. Die waren te dichtbij voor de camera om er ook op scherp te kunnen stellen. Ik fotografeerde dus min of meer door de vage planten op de voorgrond heen. En dat levert leuke effecten op.
In dit geval stonden de bladeren van de planten op de voorgrond waarschijnlijk ook nog in dezelfde richting als de bladeren van de hyacinten, waardoor er een beweging in de foto ontstaat van rechtsonder naar links boven. Hierdoor wordt het bijna een abstract beeld.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verborgen hyacinten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verborgen hyacinten

Koop de foto Verborgen hyacinten van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 340
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden