Een Werk aan de Muur shop

Verdwaald in Venetië | Aquarel schilderij

- Werkcode: 531599

WatercolorWall over Verdwaald in Venetië | Aquarel schilderij

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Aquarel schilderij van een Venetiaanse stadsgezicht geschilderd door Ricardo Bouman. Het zomerse schilderij toont een sfeervolle Venetiaanse gracht met een sierlijke loopbrug, enkele kleurrijke Venetiaanse herenhuizen en een stijger.
Het werk heeft Verdwaald in Venetië, omdat ik op dit moment ook daadwerkelijk verdwaald was. Venetië is een prachtige doolhof waarbij om elke hoek van een straat weer iets nieuws valt te ontdekken. Dit schilderij is ontstaan van een foto die ik er nam en later besloot deze foto in mijn atelier na te schilderen in aquarel.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Verdwaald in Venetië | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verdwaald in Venetië | Aquarel schilderij

Koop de illustratie Verdwaald in Venetië | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 531599
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.