Een Werk aan de Muur shop

Vergankelijkheid

- Werkcode: 784 391

Struinkunst over Vergankelijkheid

Mijn mixed media kunst nodigt uit om van dichtbij te bekijken dus ze komen helemaal tot hun recht, uitvergroot op canvas of fotoprint. Van dichtbij ervaar je elke penseelstreek en rafelrandje. Je blijft kijken naar dit gelaagde samenspel van knipsels uit oude boeken, aquarel, potlood en krijt. De voorstellingen zijn geïnspireerd op de natuur; vol textuur en organische vormen . Ze nodigen uit tot het vertellen van jouw eigen verhaal. De titel geeft je een zetje in de goede richting; de rest van het verhaal is aan jou!
Struinkunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Struinkunst

Er gaat niets boven struinen in de natuur; thuiskomen met zakken vol vondsten, een camera vol foto’s en een schetsboek vol ideeën. Lisette maakt mixed media kunst & natuurfoto's. Wat ze gemeen hebben is oog voor het kleine. Zoom in op een wereld vol texturen, zachte kleuren en een mix van materialen.

Alle werken van Struinkunst


Waarom je kiest voor Vergankelijkheid op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vergankelijkheid

Koop de collage Vergankelijkheid van Struinkunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 391
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
57,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.