Verkeerspolitie New York (zwart-wit)

van JPWFoto

Verkeerspolitie New York (zwart-wit) van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35013
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

New York. Dag en nacht heerst er grote verkeersdrukte. Al dat verkeer wordt in goede banen geleid door o.a. de geel gekleurde stoplichten, een wirwar aan verkeersborden en markeringen op het wegdek. Maar wat is er mooier dan de ware shows die deze verkeersagenten geven op de meest drukke straathoeken? In de chaos lijkt niemand zich wat de aanwijzingen van deze agent aan te trekken, terwijl het schelle fluitje doordringend en dwingend klinkt. Auto's razen voorbij op nog geen meter afstand. Maar wonder boven wonder wordt alles in goede banen geleid en komt iedereen zonder kleerscheuren aan de andere kant van de weg.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken