10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 16 uur geldig!

Werkcode: 35013

Verkeerspolitie New York (zwart-wit)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

New York. Dag en nacht heerst er grote verkeersdrukte. Al dat verkeer wordt in goede banen geleid door o.a. de geel gekleurde stoplichten, een wirwar aan verkeersborden en markeringen op het wegdek. Maar wat is er mooier dan de ware shows die deze verkeersagenten geven op de meest drukke straathoeken? In de chaos lijkt niemand zich wat de aanwijzingen van deze agent aan te trekken, terwijl het schelle fluitje doordringend en dwingend klinkt. Auto's razen voorbij op nog geen meter afstand. Maar wonder boven wonder wordt alles in goede banen geleid en komt iedereen zonder kleerscheuren aan de andere kant van de weg.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken