Verlangen in de wolken

Werkcode: 974 919 Kopieer de werkcode

KW Malerei profielfoto Ik vind de inspiratie voor mijn schilderijen in de huidige omstandigheden van mijn omgeving. Om kleur, vorm, verhouding en licht met het oog te vangen, zijn concentratie en vrijheid van denken en voelen nodig.
De taal van de foto's moet boeien en inspireren.

Dit werk wordt aangeboden door KW Malerei

Karin Wenderlein-Gruber is een autodidacte kunstenares. In 2016 begon het proces weer om kunst te maken en zo een balans van mijn persoonlijkheid mogelijk te maken.
Kunst is een concrete uitdrukking van concepten die moeten worden begrepen door cognitie en aangeleerd gedrag. In onze maatschappij, die begrepen wordt door taal, wetenschap, traditie en regels, is deze abstracte uitdrukking mijn manier om los te komen van al deze aangeleerde gedragingen.
Mijn kunst komt voort uit de inspiratie van de natuur en de mooie momenten en geneugten van het dagelijkse leven. Deze zijn anders en nooit voorspelbaar. Daarom houdt mijn kunst zich niet aan humanistische interpretaties of betekenissen. Iedereen moet zien wat ze willen zien in mijn schilderijen. Er is geen goed of fout.
Kunstenaar zijn is voor mij de tijd om me volledig aanwezig en bewust te voelen, met een leeg doek of verspreide materialen en oneindige mogelijkheden.
Mijn kunstproces is een volledige absorptie van het heden en het verleden.

Meer weten over KW Malerei?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Riccardo
    Nederland
    5 / 5

    De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Jeannette
    Nederland
    5 / 5

    Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Charles
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Rijndam Revalidatiecentrum
    Nederland
    5 / 5

    Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Ken
    Nederland
    5 / 5

    Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
    Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Leon
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
    Heb helaas nog geen foto gemaakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top service!
    Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Verlangen in de wolken van KW Malerei op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
460,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden