Een Werk aan de Muur shop

Verlaten Fabriekshal (More Past IX)

- Werkcode: 42 911

Gerard Oonk over Verlaten Fabriekshal (More Past IX)

De hallen van de oude lederwarenfabriek zijn enorm. Ze moeten plaats hebben geboden aan honderden werknemers. Nu is het er verlaten en stil. Op een donkere dag zal het er zelfs een beetje 'spooky' zijn. De wind laat vensters klapperen en iedere deur piept als je er beweging in brengt.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor Verlaten Fabriekshal (More Past IX) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Fabriekshal (More Past IX)

Koop de foto Verlaten Fabriekshal (More Past IX) van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 42 911
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.