Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet.

van Roman Robroek

Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894033
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het idee van een verlaten hotel is altijd enigszins griezelig. Het is een herinnering aan het verstrijken van de tijd, vooral als je kijkt naar een gebouw dat ooit een symbool was van luxe, leven, energie en kleur. Nu zit het in onbruik en verval; het is een betere dag, maar een verre herinnering in de hoofden en misschien harten van een paar lokale bewoners die nog steeds terugkijken op de oude dagen. Dat is het geval bij het verlaten Holiday Inn Hotel in Beiroet, Libanon. Alleen was het hotel deze keer nooit echt een symbool van luxe, maar eerder een symbool van oorlog, als een herinnering aan een van de donkerste tijdperken in de geschiedenis van Libanon.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken