Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet.

- Werkcode: 894 033

Roman Robroek over Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet.

Het idee van een verlaten hotel is altijd enigszins griezelig. Het is een herinnering aan het verstrijken van de tijd, vooral als je kijkt naar een gebouw dat ooit een symbool was van luxe, leven, energie en kleur. Nu zit het in onbruik en verval; het is een betere dag, maar een verre herinnering in de hoofden en misschien harten van een paar lokale bewoners die nog steeds terugkijken op de oude dagen. Dat is het geval bij het verlaten Holiday Inn Hotel in Beiroet, Libanon. Alleen was het hotel deze keer nooit echt een symbool van luxe, maar eerder een symbool van oorlog, als een herinnering aan een van de donkerste tijdperken in de geschiedenis van Libanon.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet.

Koop de foto Verlaten Holiday Inn Hotel Beiroet. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894 033
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden