Verlaten Kerk in Verval.

- Werkcode: 933 113

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Verval.

Dit is een foto van een prachtige verlaten kerk die werd gebouwd aan het einde van de 18e eeuw en het begin van de 19e eeuw. In het begin van de 20e eeuw is het complete interieur gerenoveerd en opnieuw ingericht. Door een aardbeving raakte de kerk zwaar beschadigd en tegen het einde van de 20e eeuw werd er een nieuw dak en een nieuwe vloer aangelegd. Helaas vond er een paar jaar geleden nog een aardbeving plaats, wat resulteerde in de slechte staat waarin de kerk zich nu bevindt.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Verval. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Kerk in Verval.

Koop de foto Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933 113
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden