Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 16 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Verlaten Rode Kasteel Ingang.

- Werkcode: 984 402

Roman Robroek over Verlaten Rode Kasteel Ingang.

Castello De Nobili della Bagliva ligt in de jachthaven La Petrizia di Sellia. Werk van architect Andreotti, ontworpen en gebouwd tegen het einde van de 18e eeuw, in opdracht van Don Emanuele de Nobili en Donna Olimpia Schipani. De structuur heeft taalkundig-formele elementen die typerend zijn voor "versterkte" architectuur. Gezien de schoonheid van het werk vroegen de De Nobili zelf aan de architect om zichzelf te herhalen met een gebouw met dezelfde vormentaal, de huidige zetel van de gemeenteraad van Catanzaro. De villa werd tot 1972 bewoond door de afstammelingen van de familie de Nobili della Bagliva.

Gelegen op een kleine hoogte boven de zeespiegel en van een kleine afstand ervan, kon u genieten van de frisse lucht, ruikend naar dennen, eiken, olijfbomen en mimosa's. Het milde klimaat en de goede bereikbaarheid van de zee waren voor de familie De Nobili aanleiding om hier de villa te bouwen voor hun zomervakantie.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Rode Kasteel Ingang. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Rode Kasteel Ingang.

Koop de foto Verlaten Rode Kasteel Ingang. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 984 402

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-97,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.