Een Werk aan de Muur shop

Verlaten Ziekenhuis in Verval.

- Werkcode: 999 899

Roman Robroek over Verlaten Ziekenhuis in Verval.

Dit is een verlaten ziekenhuis dat ik in Italië heb gefotografeerd. Het is niet altijd gemakkelijk om dit ziekenhuis te herkennen, omdat het gebied zelf vol staat met oude gebouwen en oudere kenmerken. Aangezien het gebouw ook uit de 19e eeuw stamt, kan het concept van hoe een ziekenhuis eruitziet misschien verschillen van het beeld van dit type faciliteit dat ons vandaag de dag te binnen schiet. Bij het zoeken naar een ziekenhuisgebouw zou men zich iets anders kunnen voorstellen. Misschien iets soberder en minimalistischer dan de pittoreske stenen muren en houten portalen die de buitenkant van het ziekenhuis bepalen, nu gepropt tussen andere lokale gebouwen, waarvan sommige ook in een staat van verval en verlatenheid verkeren. Met uitzicht op het voormalige ziekenhuis worden bezoekers begroet door enorme houten deuropeningen versierd met gietijzeren accessoires, die vrij naadloos opgaan in de middeleeuwse omgeving.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Ziekenhuis in Verval. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Ziekenhuis in Verval.

Koop de foto Verlaten Ziekenhuis in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.