Een Werk aan de Muur shop

Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie

- Werkcode: 133821

Rietje Bulthuis over Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie

De Wet Tropics of Queensland, Tropisch regenwoud van Queensland. in Noordoost-Queensland is een groep nationale parken die sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst staan.
Dit gebied strekt zich uit van Townsville, in het zuiden tot het Daintree regenwoud, ten noorden van Cairns.
Het unieke van het noordelijke deel van dit gebied is het feit dat twee totaal verschillende Werelderfgoederen elkaar hier raken: Het Groot Barrièrerif en de Wet tropics.
De bomen van het regenwoud raken het water van de Grote of Stille Oceaan.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie

Koop de foto Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133821
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.