Shop nu met 10% korting Nog 19 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Verlaten strand op Long island, Queensland, Australie

- Werkcode: 128890

Rietje Bulthuis over Verlaten strand op Long island, Queensland, Australie

Verlaten strand met palmbomen op Long Island, Queensland, Australië. Een populaire bestemming voor huwelijksreizen.
De Whitsundayeilanden vormen een archipel aan de oostkust van Australië (Queensland), ten noorden van de stad Mackay en zo'n 900 km ten noorden van Brisbane.
Het ligt dus in de Grote Oceaan.
De naam van deze archipel danken we aan James Cook die het ontdekte tijdens Pinksteren.
Long Island of Longeiland is een eiland gelegen aan de oostkust van Australië, in Queensland, en behoort tot de archipel van de Whitsundayeilanden. Het eiland bestaat hoofdzakelijk uit een nationaal park met tropisch regenwoud.
Om reizigers en schipbreukelingen wat eten te bieden plantte men destijds wat kokospalmen en zette varkens uit.
Het is leuk om hier een dagtocht naar toe te plannen en het eiland rond te wandelen. Je kunt dan genieten van spectaculaire uitzichten en het heerlijke klimaat. Wandelen is een beter idee dan zwemmen, aangezien hier haaien zwemmen en giftige kwallen.
Begin 2011 zorgde zware regen en de orkaan Yasi voor veel schade op het eiland. De resorts waren enkele maanden gesloten.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Verlaten strand op Long island, Queensland, Australie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten strand op Long island, Queensland, Australie

Koop de foto Verlaten strand op Long island, Queensland, Australie van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 128890

Shop nu met 10% korting
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 98 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.