Een Werk aan de Muur shop

Verlaten zolderverdieping in een herenhuis

- Werkcode: 851 898

Karl Smits over Verlaten zolderverdieping in een herenhuis

n dit prachtige herenhuis was ooit de administratieve zetel van een textielbedrijf wat vlakbij was. De naam "Klodderkes" komt van "Klodden" en verwijst naar een naam uit de vlasloterij. De "villa" kreeg daarna de bestemming dokterspraktijk & woning. Ook een als politiekantoor heeft het nog dienst gedaan, waar je duidelijk restanten van vond in een deel van kelder en benedenverdieping van het aanpalend gebouw. Het gebouw geraakte in verval na deze laatste nutsbestemming. Toch werd deze locatie uiteindelijk ook als setting gediend voor films en televisieseries.
Intussen is het pand verkocht aan een projectontwikkelaar, en zal het helaas omgetoverd worden in een nieuw woningproject. Gaan ze de mooie hal met loodglazen ramen en de imposante inkomhal daarvoor helemaal slopen? Het zou zonde zijn! Stay tuned voor meer foto's in dit album.
Karl Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karl Smits

Om licht, kleur, actie, mensen of andere dingen of plaatsen te zien is normaal vanzelfsprekend.
Om ze tot leven te laten komen in foto's of websites of ze als het ware te laten branden op jou netvlies, heb je Refined Retinas nodig !

Alle werken van Karl Smits


Waarom je kiest voor Verlaten zolderverdieping in een herenhuis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten zolderverdieping in een herenhuis

Koop de foto Verlaten zolderverdieping in een herenhuis van Karl Smits op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 851 898
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.