Verlicht sneeuwklokje

- Werkcode: 196 695

Arja Schrijver Fotografie over Verlicht sneeuwklokje

Dit sneeuwklokje stond enigszins verstopt in het bos, het licht viel er maar net op. Slechts één bloemblaadje was een beetje verlicht.

De foto was oorspronkelijk vrij donker, op de lichte vlek achterin na. Die belichting van achteren, daar zag ik wel wat in. Ik heb de foto toen wat lichter gemaakt en gezorgd dat de bloem letterlijk wat meer in het zonlicht komt te staan.

Ik vond het zonlicht ook iets mysterieus hebben, dus ook daar heb ik aandacht aan besteed in de bewerking. Met de toevoeging van een blauwe kleur en een beetje 'mist' is het mijns inziens gelukt om bij te dragen aan dat geheimzinnige.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlicht sneeuwklokje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlicht sneeuwklokje

Koop de foto Verlicht sneeuwklokje van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196 695
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden