Verlicht sneeuwklokje

van Arja Schrijver Fotografie

Verlicht sneeuwklokje van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196695

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Dit sneeuwklokje stond enigszins verstopt in het bos, het licht viel er maar net op. Slechts één bloemblaadje was een beetje verlicht.

De foto was oorspronkelijk vrij donker, op de lichte vlek achterin na. Die belichting van achteren, daar zag ik wel wat in. Ik heb de foto toen wat lichter gemaakt en gezorgd dat de bloem letterlijk wat meer in het zonlicht komt te staan.

Ik vond het zonlicht ook iets mysterieus hebben, dus ook daar heb ik aandacht aan besteed in de bewerking. Met de toevoeging van een blauwe kleur en een beetje 'mist' is het mijns inziens gelukt om bij te dragen aan dat geheimzinnige.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken