Een Werk aan de Muur shop

Verloren in Kleuren

- Werkcode: 711 971

Bodo Gebhardt over Verloren in Kleuren

Fantasierijke samenstelling van een vrouwelijk gedeeltelijk naakt. Ongebruikelijke accessoires en een sterk kleurenschema maken dit beeld bijzonder interessant.
Bodo Gebhardt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bodo Gebhardt

Bodo Gebhardt, geboren in 1958, maakt in zijn werk specifiek gebruik van digitale technieken - van portretten tot naakten. Hij is niet geïnteresseerd in de meest perfecte weergave van de werkelijkheid. Het gaat hem erom zijn zeer persoonlijke emoties en interpretaties een onmiskenbare uitdrukking te geven. Bodo Gebhardt "schildert" met licht, waardoor bijzondere stemmingen ontstaan waarin werkelijkheid en fantasie samensmelten tot een spannend totaalbeeld. Hij jaagt daarbij geen enkele tijdgeest of modetrend in de fotografie achterna, maar blijft consequent trouw aan zijn lijn. Zelf zegt hij over zijn foto's dat het "gefotografeerde liefdesverklaringen" zijn.

Alle werken van Bodo Gebhardt


Waarom je kiest voor Verloren in Kleuren op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Verloren in Kleuren

Koop de foto Verloren in Kleuren van Bodo Gebhardt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 711 971
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
233,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.