• Verlossing! van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 391181

Verlossing!

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Verlossing! van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De druppels van een malse regenbui op een blad. Een welkome verlossing na een schroeiend verzengende hittegolf van vier weken in 2018 die buitengewoon heet en lang was, met temperaturen tot soms wel 37 graden en nauwelijks regen. Groot neerslagtekort, velden bruin en dood, bomen gingen in de herfststand en lieten hun bladeren vallen, tuinen dood en kapot, hitteplannen, watertekorten, mislukte oogsten. Het jaar 2018 is weerkundig een memorabel jaar. Zomer en zomerweer is prima, maar dit was te veel van het goede.
En dan komt op 9 augustus 2018 ineens een kleine zomerstorm voorbijzeilen die de hitte verjaagt en wat verlossing brengt met regenwater. Net wat het land nodig heeft!

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken