Een Werk aan de Muur shop

Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

- Werkcode: 950410

WatercolorWall over Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

'Verras mij met alle smaken' is een kleurrijke en contrastrijke aquarelschilderij met brede penseelstreken in vrolijke kleuren. Geïnspireerd door een ijssalon met allerlei kleurrijke smaken schepijs bij de ijsvitrine.
Klik op het schilderij voor een Close-up van dit schilderwerk. Dit schilderij valt onder expressionistische en abstracte schilderkunst waarbij de nat in nat en nat op droog aquareltechnieken zijn toegepast.

Het originele werk is hand geschilderd op 300 grams aquarelpapier. De structuur van het papier is zichtbaar in dit kunstwerk, waardoor het geschikt is op zowel een print op Canvas als op een gladde ondergrond zoals op Aluminium, Xpozer of als Naadloos Behang.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

Koop de illustratie Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 950410
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.