Een Werk aan de Muur shop

Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

- Werkcode: 950 410

WatercolorWall over Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

'Verras mij met alle smaken' is een kleurrijke en contrastrijke aquarelschilderij met brede penseelstreken in vrolijke kleuren. Geïnspireerd door een ijssalon met allerlei kleurrijke smaken schepijs bij de ijsvitrine.
Klik op het schilderij voor een Close-up van dit schilderwerk. Dit schilderij valt onder expressionistische en abstracte schilderkunst waarbij de nat in nat en nat op droog aquareltechnieken zijn toegepast.

Het originele werk is hand geschilderd op 300 grams aquarelpapier. De structuur van het papier is zichtbaar in dit kunstwerk, waardoor het geschikt is op zowel een print op Canvas als op een gladde ondergrond zoals op Aluminium, Xpozer of als Naadloos Behang.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een schildersatelier en grafische studio van Ricardo Bouman, een aquarellist uit Zoetermeer.
In zijn atelier schildert hij vooral met aquarel, ecoline en inktsoorten.
Zijn collectie bevat werken in artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen om te schilderen zijn berg- en heuvellandschappen, (middeleeuwse) stadsgezichten en expressionistische composities.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als hoogwaardige Artprint op de beschikbare materiaalsoort en in gebruikelijke en wandvullende formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij

Koop de illustratie Verras mij met alle smaken | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 950 410
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
88,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.