Verrassend kunstwerk van Amsterdam: Kubisme bij het Centraal Station van Amsterdam

van Slimme Kunst.nl

Verrassend kunstwerk van Amsterdam: Kubisme bij het Centraal Station van Amsterdam van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 701360
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een abstract kunstwerk van het Centraal Station van Amsterdam gemaakt. De kleurrijke tinten passen perfect bij het moderne Amsterdam. Ons algoritme heeft de schilderstijl Kubisme / Neoplasticisme geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Amsterdam. Dit resulteert in een gaaf kunstwerk dat invulling aan de kijker overlaat. Zo combineren we creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie!

Wilt u een stijlvol schilderij kopen? Ga voor dit werk van Amsterdam van Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken