Verschildering Blaakse Bos, Rotterdam

van Frans Blok

Verschildering Blaakse Bos, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 792651
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 gratis verzending!

Omschrijving

Centraal in dit schilderachtige beeld staan de beroemde Rotterdamse Kubuswoningen, ook wel het Blaakse Bos genoemd, in de jaren tachtig ontworpen door architect Piet Blom. Links zien we woontoren het Potlood en op de achtergrond een stukje van de Apenrots, beide eveneens ontworpen door Blom. Geheel rechts is nog een stukje van station Blaak te zien en op de achtergrond stroomt nog een Rotterdams icoon: de Nieuwe Maas.

Dit beeld was oorspronkelijk een foto en is door het toepassen van filters, texturen en andere effecten omgetoverd tot een impressionistisch digitaal schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken