Verspiegelde woontorens

- Werkcode: 975 700

Frans Blok over Verspiegelde woontorens

De Wijnhaven in Rotterdam, met zijn relatief kalme water en kleurrijke architectuur en schepen, is een erg geschikte plek voor het maken van verspiegelingen als deze. Een foto van een reflectie, gemaakt bij zonnig en bijna windstil weer en daarna gespiegeld om de horizontale as. Daardoor ontstaat de illusie dat je van onder water omhoog kijkt.

We zien hier drie woontorens. Links, met kraan, het nog in aanbouw zijnde Casanova. Daarnaast het zojuist voltooide Our Domain en helemaal rechts het alweer vijftien jaar oude Wijnhaeve. De ronde witte vorm van het historische binnenvaartschip rechtsonder maakt de compositie af, als tegenwicht tegen de vooral vertikaal rechte lijnen van de moderne gebouwen.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Verspiegelde woontorens als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verspiegelde woontorens

Koop de foto Verspiegelde woontorens van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 700
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden