Verspiegeling Bierhaven Rotterdam

- Werkcode: 975 653

Frans Blok over Verspiegeling Bierhaven Rotterdam

Op het eerste gezicht lijkt het een abstract schilderij met wilde vormen en bonte kleuren. Maar als je weet hoe dit beeld tot stand gekomen is ga je het zien.

Deze foto, van de reflectie in het bijna spiegelgladde oppervlak van de Leuvehaven, is gemaakt vanaf de kade bij het nieuwe Port Pavillion. Ik heb het beeld daarna gespiegeld om zijn horizontale as, waardoor het net is alsof je van onder water omhoog kijkt. Een verspiegeling, zo noem ik dit soort beelden.

We zien de historische schepen in de Bierhaven, de bakstenen woningbouw om dat havenbekken heen en daarachter de moderne woontorens op het Wijnhaveneiland.

Er was net genoeg beweging in het water voor spectaculaire vervormingen en de middagzon bescheen de schepen en gebouwen, waardoor het geheel erg kleurig geworden is.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Verspiegeling Bierhaven Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verspiegeling Bierhaven Rotterdam

Koop de foto Verspiegeling Bierhaven Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 653
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden