Verspiegeling De Pols van Katendrecht

- Werkcode: 975 770

Frans Blok over Verspiegeling De Pols van Katendrecht

Deze foto is gemaakt vanaf de Maashaven oostzijde in Rotterdam, op een zonnige en bijna windstille dag. Het is een zogenaamde verspiegeling: ik heb de foto van de reflectie op zijn beurt gespiegeld om de horizontale as. Dat creëert de bijzondere illusie dat je van onder het wateroppervlak omhoog kijkt.

We zien hier twee nieuwe woongebouwen op de zogenaamde Pols van Katendrecht, met vooral rode en bruine kleuren. Daartussen, lichter getint, zijn gebouw de Rotterdam en de Erasmusbrug te zien. Op de voorgrond zien we het lichte bruin van de kade en het helder wit van een riviercruiseschip. Het kleurenpalet wordt gecompleteerd door het blauw van de lucht.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Verspiegeling De Pols van Katendrecht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verspiegeling De Pols van Katendrecht

Koop de foto Verspiegeling De Pols van Katendrecht van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 770
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden