Verspiegeling Kop van Zuid, Rotterdam

- Werkcode: 975 809

Frans Blok over Verspiegeling Kop van Zuid, Rotterdam

Spectaculaire vervormingen bij deze verspiegeling van twee gebouwen op de Wilhelminapier in Rotterdam. De foto van de reflectie is gemaakt vanaf een steiger in de Rijnhaven en daarna gespiegeld om zijn horizontale as. Daardoor ontstaat de illusie dat je van onder het wateroppervlak omhoog kijkt.

We zien hier links gebouw De Rotterdam, ontworpen door architect Rem Koolhaas en zijn bureau OMA. Daarnaast het gebouw dat officieel eerst Toren op Zuid heette en tegenwoordig de Link, maar dat meestal de KPN-toren genoemd wordt; de architect is de Italiaan Renzo Piano.

Het basalt van de kade, het gele bord met het havennummer en de lantaarnpaal golven vrolijk mee. Patronen van licht en schaduw op het water vervolmaken de licht abstracte uitstraling van het beeld.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Verspiegeling Kop van Zuid, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verspiegeling Kop van Zuid, Rotterdam

Koop de foto Verspiegeling Kop van Zuid, Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 809
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden