Verspiegeling Schiedamsedijk Rotterdam

- Werkcode: 975 657

Frans Blok over Verspiegeling Schiedamsedijk Rotterdam

Het water van de Leuvehaven in Rotterdam veroorzaakt prachtige wilde vervormingen op deze foto, maar toch blijven de gespiegelde objecten herkenbaar.

Centraal in het beeld zien we de Leuveflat aan de Schiedamsedijk, een wederopbouwmonument van architect Herman Bakker uit 1956. Daarvoor staat vuurtorentje het Lage Licht en een havenkraan, beide op de kade bij het Maritiem Museum.

Er drijft takjes in het water, en een papieren bekertje. Maar dat geeft mooi wat context in het beeld.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Verspiegeling Schiedamsedijk Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verspiegeling Schiedamsedijk Rotterdam

Koop de foto Verspiegeling Schiedamsedijk Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 657
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden