Vervaagde liefde (aquarel schilderij portret vrouw lijntekening line art groen strepen lijnen mooi)

Werkcode: 488 093 Kopieer de werkcode

Natalie Bruns profielfoto Van idee voor de tuin, naar schilderij.

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal is heel verschillend, maar achter dit schilderij zit best een leuk verhaal. Ik was op zoek naar inspiratie voor onze tuin. Ik keek naar gras, schuttingen en klikte wat door toen ik 'mos graffiti' tegen kwam en ineens dacht ik, maar dat is bijzonder! Je kunt mos in een blender stoppen en er mee op je muur schilderen. Dan ontstaat er de tekening die je erop gezet hebt wanneer het gaat groeien.

Ik vond de donkergroene kleur mooi en de structuur. Ze hadden daar wat lijnen gebruikt en het resultaat was zo mooi, dat ik hetzelfde ook wel met verf wilde proberen. Ik heb de kwast, terwijl ik een lijn zette, harder of zachter aangedrukt om zo lichtere en donkerdere plekken te creëren.

Het schilderij is met aquarelverf gemaakt. Het origineel is 30 x 40 cm, maar het fijne van een afdruk is dat je elk gewenste maat en materiaal zelf kunt kiezen.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Benieuwd naar wat ik nog meer geschilderd heb? In mijn shop heb ik onder andere veel verschillende soorten portretten. Van zwart-wit tot heel kleurrijk en van abstract tot meer realistische kunstwerken. Ze zijn terug te vinden in de map 'dames'.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt: groen.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Meer weten over Natalie Bruns?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Marc Goorden
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
    Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Fam Kwerreveld
    Nederland
    5 / 5

    Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Op alle fronten, top!!
    Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Kikkert
    Nederland
    5 / 5

    SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Berry
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk & geweldige service
    Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Monique Lagerweij
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Ab en Netty Tiemersma
    Nederland
    5 / 5

    Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Vervaagde liefde (aquarel schilderij portret vrouw lijntekening line art groen strepen lijnen mooi) van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden