Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vervaagde liefde

- Werkcode: 488093

Natalie Bruns over Vervaagde liefde

Van idee voor de tuin, naar schilderij.

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal is heel verschillend, maar achter dit schilderij zit best een leuk verhaal. Ik was op zoek naar inspiratie voor onze tuin. Ik keek naar gras, schuttingen en klikte wat door toen ik 'mos graffiti' tegen kwam en ineens dacht ik, maar dat is bijzonder! Je kunt mos in een blender stoppen en er mee op je muur schilderen. Dan ontstaat er de tekening die je erop gezet hebt wanneer het gaat groeien.

Ik vond de donkergroene kleur mooi en de structuur. Ze hadden daar wat lijnen gebruikt en het resultaat was zo mooi, dat ik hetzelfde ook wel met verf wilde proberen. Ik heb de kwast, terwijl ik een lijn zette, harder of zachter aangedrukt om zo lichtere en donkerdere plekken te creëren.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vervaagde liefde als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vervaagde liefde

Koop dit schilderij Vervaagde liefde van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488093

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80 72 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.