Vervaagde liefde

van Natalie Bruns

Vervaagde liefde van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488093
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Van idee voor de tuin, naar schilderij.

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal is heel verschillend, maar achter dit schilderij zit best een leuk verhaal. Ik was op zoek naar inspiratie voor onze tuin. Ik keek naar gras, schuttingen en klikte wat door toen ik 'mos graffiti' tegen kwam en ineens dacht ik, maar dat is bijzonder! Je kunt mos in een blender stoppen en er mee op je muur schilderen. Dan ontstaat er de tekening die je erop gezet hebt wanneer het gaat groeien.

Ik vond de donkergroene kleur mooi en de structuur. Ze hadden daar wat lijnen gebruikt en het resultaat was zo mooi, dat ik hetzelfde ook wel met verf wilde proberen. Ik heb de kwast, terwijl ik een lijn zette, harder of zachter aangedrukt om zo lichtere en donkerdere plekken te creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken

Klantfoto's: Vervaagde liefde van Natalie Bruns

Klantfoto: Vervaagde liefde van Natalie Bruns, als fotoprint