• Vervlochten boom en tempel, Ta Prohm, Cambodja van Rietje Bulthuis thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 350142

Vervlochten boom en tempel, Ta Prohm, Cambodja

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Vervlochten boom en tempel, Ta Prohm, Cambodja van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vervlochten boom en tempel, Ta Prohm, Cambodja.
Misschien wel het meest fotogenieke tempelcomplex in Cambodja, Ta Prohm. De bomen van de jungle en de tempels zijn met elkaar vergroeid en kunnen niet meer zonder elkaar. Ze vormen een surrealistische eenheid. De bomen lijken uit de tempel te groeien of overwoekeren de gebouwen, maar de tempel houdt stand.
De tempel is gebouwd aan het einde van de 12e eeuw in de Bayon-stijl en hoort bij het grote tempelcomplex Angkor bij Siem Reap.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken