Verwacht jij nog post vandaag? Aan de entree zal het niet liggen

- Werkcode: 873 684

Jacques Jullens over Verwacht jij nog post vandaag? Aan de entree zal het niet liggen

De typische kleur blauw in de Provence is op deze deur al aardig aan het verweren. De Brievenbus in de kleur groen combineert mooi met het groen in de drie zinken bloempotten. Als postbode werd je toch blij als je hier de post mag bezorgen?
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Verwacht jij nog post vandaag? Aan de entree zal het niet liggen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Verwacht jij nog post vandaag? Aan de entree zal het niet liggen

Koop de foto Verwacht jij nog post vandaag? Aan de entree zal het niet liggen van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 873 684
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
48,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden