Werkcode: 113074

Vespa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Foto van een mixed media werk (gomdruk in combinatie met een print), beperkte oplage van 5 stuks, www.jaapderaatphoto.com

Over Jaap de Raat

Foto's vormen mijn vertrekpunt voor verdere (digitale) bewerking. Al spelend ontdek ik verrast weer nieuwe beelden. Vol verwondering zet ik een volgende stap.
Er is waarschijnlijk niets dat niet is gefotografeerd door iemand op enig moment. Met analoge camera's, digitale camera's, telefoons noem maar op. En toch is ieder beeld uniek. Is jouw visie altijd anders dan de mijne. Omdat mijn beleving alleen bestaat in mij en de jouwe in jou. Terwijl ik de foto maak, zijn mijn gedachten anders dan die van jou als jij de jouwe maakt. Dat is voor mij het fascinerende van fotografie: het vangt het unieke moment (het mijne, het jouwe) in die ene foto waarin laag voor laag alle voorafgaande (en misschien zelfs wel komende) tijd gestopt zit. Eigenlijk is het enige dat werkelijk uniek en echt van mij is, mijn eigen ervaring mijn waarneming van de werkelijkheid hier en nu. Dat wil ik laten zien in foto's, puur, bewerkt, getoond als schermbeeld, als gomdruk of wat ook maar het beste weergeeft wat ik ervaar, denk, waarneem en beschouw. Het ongeziene is het verhaal ..... Wat een plezier!

Alle werken