Een Werk aan de Muur shop

Vesterålen Noorwegen

- Werkcode: 727967

Jeroen Kleiberg over Vesterålen Noorwegen

Grillige bergen, kleine vissersplaatsjes en zandstranden - Lofoten en Vesterålen zijn een must bij het zoeken naar het authentieke Noorwegen.

Lofoten is een groep eilanden in Nordland County, terwijl Vesterålen net ten noorden van Lofoten ligt. Deze naburige archipels bieden een aantal van de meest ongelofelijke landschappen op de planeet, en is een must voor iedereen die naar Noorwegen reist.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Vesterålen Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vesterålen Noorwegen

Koop de foto Vesterålen Noorwegen van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 727967
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.