Vier tulpen op geel vlak met ronde Wales-stenen

- Werkcode: 718 078

Susan Hol over Vier tulpen op geel vlak met ronde Wales-stenen

Deze vier uitgebloeide tulpen maken deel uit van een langlopend kunstproject. De gekozen compositie is een vaste factor in dit project. In maart 2018 heb ik de vier tulpen op een zeefdrukraam geplaatst. Om de gekozen compositie te fixeren heb ik er tijdelijk stenen opgelegd. Deze stenen komen uit Wales, 35 jaar geleden gevonden. Gestapeld vormen ze een kleine toren. Met mijn fototoestel op statief heb ik recht boven de compositie een serie foto's gemaakt. Een ervan heb ik uitgekozen. De foto is bijgesneden, zodat de metalen rand van het zeefdrukraam niet meer zichtbaar is. In photoshop heb ik vervolgens het beeld verder bewerkt. Het zeefdrukraam met de uitgebloeide tulpen heb ik een hele tijd weggelegd. Zomer 2018 was het tijd voor het volgende experiment: deze compositie (zónder stenen) op het zeefdrukraam volgieten met giethars. Het kunstwerk heb ik maart 2019 voltooid. Het hele verhaal heb ik in de vorm van een 'recept' opgenomen in deze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/e72b97a547eb/een-recept-voor-giethars-tulpen-kunstwerk.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Vier tulpen op geel vlak met ronde Wales-stenen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vier tulpen op geel vlak met ronde Wales-stenen

Koop dit digital art werk Vier tulpen op geel vlak met ronde Wales-stenen van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718 078
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden