Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vintage Portret

- Werkcode: 496 904

Arjen Roos over Vintage Portret

Een vintage portret van een jonge vrouw. Het werk is gebaseerd op een foto genomen in de studio en gecombineerd met meerdere foto's, een schets en digitaal schilderwerk om tot een portret te komen met een retro of vintage stijl. Dit wordt versterkt door de klassieke pose gericht op de camera en de manier van belichten die mooi te zien is op de zwarte hoed.
Ik heb mij laten inspireren op 19e eeuwse portretten voor de kleuren en belichting echter is door het ontbreken van de ogen ook een 20e eeuwse invloed verwerkt.

Het werk is één van mijn persoonlijke favorieten en is ook zeer populair in mijn shop en op mijn website. Het spreekt mensen dus duidelijk tot de verbeelding.

Doordat ik gekozen heb voor een donkere stijl met sterke donkere vignetering zal dit werk mooi passen bij een strakke achtergrond die niet persé erg licht hoeft te zijn.

In mijn stijl van werken gebruik ik graag contrasten die zowel in de belichting, de onderwerpen of in het kleurenpallet te ontdekken zijn. Tevens gebruik ik graag de kleur rood ergens in een werk waardoor deze kleur als een rode draad in mijn werken terugkomt. Soms als een klein accent zoals in dit portret of soms in een echte hoofdrol zoals de vele werken met rode jurken.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vintage Portret op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vintage Portret

Koop dit digital art werk Vintage Portret van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 496 904

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-114,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.