Vischpoort en Vischmarkt van Harderwijk

- Werkcode: 1 068 401

Gerard de Zwaan over Vischpoort en Vischmarkt van Harderwijk

Ik heb deze foto gemaakt op de Vischmarkt in Harderwijk, je ziet op de foto de kenmerkende Vischpoort van Harderwijk. Zoals je kan zien was het al donker toen ik deze foto maakte, het geeft wel een ander sfeer aan de plein. Ik heb er voor gekozen om de Vischpoort van een andere hoek op de foto te zetten, je ziet hierdoor ook een stukje van de stadsmuur en een paar woningen. Deze standpunt word niet vaak gebruikt door fotografen en andere kunstenaars die deze poort vast leggen. Zoals je kan zien branden de lamp in de lichthuis op de poort ook. Op de achtergrond zie je ook een stukje van de Schapen, een straatje dat vanaf de vischmarkt langs de stadsmuur gaat. Persoonlijk vind ik wel jammer dat er gele lampen tegen de stadsmuur als de Vischpoort schijnen, ik had net zo lief witte lampen gezien. Je ziet op deze foto wel de sfeer van de Vischmarkt, het is wel iets wat ik mooi vind. Links op de foto zie je een van de bomen dat op de plein staan. Om deze foto te kunnen maken heb ik een lange sluitertijd gebruikt en natuurlijk ook een statief om mijn camera op te zetten. Toen ik deze foto maakte was het nog herfst ook al zie je geen blad meer aan de boom.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 reportageflitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik vooral aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Een enkele keer portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrij werk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Vischpoort en Vischmarkt van Harderwijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vischpoort en Vischmarkt van Harderwijk

Koop de foto Vischpoort en Vischmarkt van Harderwijk van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 068 401
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden