Een Werk aan de Muur shop

Visnetten in het meer tijdens zonsondergang

- Werkcode: 593 144

Fotografiecor .nl over Visnetten in het meer tijdens zonsondergang

Eindeloos uitzicht over het IJsselmeer tijdens zonsondergang. Een rustige zomeravond met de ondergaande of opkomende zon en een lijn aan bewolking net boven de horizon. Visnetten van de fuikvisserij langs de dijk van Flevoland met een lange sluitertijd gefotografeerd voor een rustgevend en tijdloos landschap effect.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Visnetten in het meer tijdens zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Visnetten in het meer tijdens zonsondergang

Koop de foto Visnetten in het meer tijdens zonsondergang van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 593 144
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.