Een Werk aan de Muur shop

Vissers van Mui Ne

- Werkcode: 776 899

Sebastiaan Hamming over Vissers van Mui Ne

Mũi Né is een kustplaats en phường in de Vietnamese provincie Bình Thuận van in de regio Đông Nam Bộ, gelegen aan een baai van de Zuid-Chinese Zee. Mui Ne ligt niet ver van Phan Thiet. Het voormalige vissersdorp veranderde in een badplaats nadat veel toeristen er de zonsverduistering van 24 oktober 1995 waren komen bekijken. Er zijn tegenwoordig veel hotels, restaurants en cafés, die allemaal aan één lange weg liggen, de hotels aan de zeezijde en de restaurants aan de landkant.

Het strand is in trek bij kitesurfers en windsurfers vanwege de krachtige zeebries. Door de zandduinen naast de zee ontstaat er elke dag een thermische wind, die van de zee naar het land blaast en in de loop van de dag toeneemt, vooral op zonnige dagen. Er zijn verschillende kite-spots. De meeste spots bestaan uit golven met branding. Het toeristenseizoen duurt van december tot mei. De gemiddelde temperatuur is 27 graden. Meestal is het er warm en droog.
Sebastiaan Hamming profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sebastiaan Hamming

Alle werken van Sebastiaan Hamming


Waarom je kiest voor Vissers van Mui Ne op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vissers van Mui Ne

Koop de foto Vissers van Mui Ne van Sebastiaan Hamming op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 776 899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.