Vissershuisje tijdens de herfst in Paleispark Het Loo (2)

- Werkcode: 1 076 089

Jeroen de Jongh over Vissershuisje tijdens de herfst in Paleispark Het Loo (2)

Het Paleispark is het park rondom slot Het Oude Loo en ligt tegen Paleis Het Loo aan. Kroondomein Het Loo is het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland en kenmerkt zich door een rijke cultuurhistorie, grote biologische diversiteit en veel landschapsschoon. Het gebied ademt rust, schoonheid en harmonie in een uitgestrekt en grootschalig landschap. Van oudsher diende dit park ter ontspanning en verpozing van de Koninklijke bewoners van Het Loo en hun gasten. De invloed van het huis Oranje-Nassau is hier tastbaar aanwezig.

Vanaf de 17e eeuw is er in het Paleispark gewerkt aan verfraaiing van het landschap. Met paden, vijvers en afwisseling tussen open plekken en boompartijen is een gevarieerd landschap gecreëerd dat natuurlijk oogt. Het westelijke en noordelijke deel van het Paleispark bestond na aankoop in de 19e eeuw uit heidevelden. Deze werden ingezaaid met grove dennen. Nu zijn dit gevarieerde bosgebieden met hier en daar kleine heidevelden.

De Forellenvijver is een lange en smalle vijver die stamt uit 1900. Onder Koning Willem I werd de vijver voorzien van kleine bruggetjes en huisjes rondom. De vijver deed vroeger dienst als kweekvijver voor forellen voor de keuken van het paleis. Nu is het gewoon een mooi stukje water, omgeven door schitterende bouwwerken, zoals het op de foto zichtbare Vissershuisje, en bloeiende planten.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Vissershuisje tijdens de herfst in Paleispark Het Loo (2) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vissershuisje tijdens de herfst in Paleispark Het Loo (2)

Koop de foto Vissershuisje tijdens de herfst in Paleispark Het Loo (2) van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 076 089
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden