Vissersnetten in het maanlicht

- Werkcode: 988 387

Eddy Westdijk over Vissersnetten in het maanlicht

Vissersnetten in het maanlicht. Mede door het maanlicht ontstaat een minimalistisch en sereen beeld. Met het beeld probeer ik deze rust over te brengen.
De foto is na zonsondergang in het volle maanlicht genomen bij de Trintelhaven, halverwege de Markerwaarddijk die Lelystad met Enkhuizen verbindt.
De Markerwaarddijk (ook wel Houtribdijk of Enkhuizen-Lelystaddijk genoemd) is een 26 km lange dam die het IJsselmeer van het Markermeer scheidt en werd aangelegd tussen 1963 en 1976. Na de Afsluitdijk is het de langste dam van Nederland.
Eddy Westdijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eddy Westdijk

Ik ben Eddy Westdijk, een enthousiast fotograaf uit Ermelo. Een selectie van mijn foto's vind je hier. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen in de albums. Wil je meer van mijn werk zien? Of zoek je een specifieke foto? Bezoek dan eens mijn website. Via mijn website kan je mij ook een berichtje sturen!

Alle werken van Eddy Westdijk


Waarom je kiest voor Vissersnetten in het maanlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vissersnetten in het maanlicht

Koop dit digital art werk Vissersnetten in het maanlicht van Eddy Westdijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 988 387
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden