• Vlaamse gaai van Arjan van de Logt thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 382328

Vlaamse gaai

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Vlaamse gaai van Arjan van de Logt

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Vlaamse gaai is van oorsprong, net als de merel, een schuwe bosvogel. Maar ook de Gaai is tegenwoordig veel in de steden te zien. De latijse naam arrulus glandariusbetekent 'voortdurend krassende eikelzoeker'. De Gaai eet van alles. Van eikels en noten tot insecten en zelfs kleine vogels. Met de stevige snavel kan hij harde omhulsels zoals notendoppen en slakkenhuizen open maken. De Gaai legt wintervoorraden van eikels aan, maar vergeet soms waar deze liggen. Op deze manier helpt de vogel om de eik te verspreiden.

Over Arjan van de Logt

Arjan van de Logt profielfotoMijn stijl van fotograferen rust op twee pijlers: snelheid en rust. Ik leg graag snelheid vast door het te “bevriezen” of door het te benadrukken. Aan de andere kant fotografeer ik graag de rust van landschappen en de natuur. Altijd is daarbij het doel een foto die de sfeer van het moment goed overbrengt.Ik ben met fotograferen begonnen vanuit mijn interesse voor luchtvaart. Gaande weg ben ik meer gaan fotograferen en andere terreinen gaan verkennen. Naast actiefotografie doe ik ook aan landschapsfotografie en highspeed fotografie.

Alle werken