Werkcode: 452220

Vlak voor zonsopkomst Lauwersmeer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!
Vlak voor zonsopkomst Lauwersmeer van Arjen Roos

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het Lauwersmeer in Lauwersoog op de grens van Groningen, Friesland en de prachtige Waddenzee vlak voor zonsondergang. Het water lijkt wel een spiegel zo glad dat het was op deze windstille en koude ochtend. In de verte is ook wat mist op het stille water te zien. Vanaf een piertje in het Lauwersmeer heb ik deze panorama op de foto gezet.
De panorama bestaat uit 24 opnames om een zo groot mogelijk dynamisch bereik te verkrijgen.

Over Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoHet grootste deel van mijn werk bestaat uit het maken van fotomontages. Voor deze montages ben ik altijd op zoek naar mooie achtergronden. Op speurtocht naar deze mooie plekjes maak ik veel foto's die ik niet in mijn montages zal gebruiken. De mooiste van deze werken zal ik via deze weg verkopen.

Naast mijn fotografie hou ik me bezig met het creëren van digitale kunst. Deze schilderijen zijn ook in de shop te vinden en blijken behoorlijk populair. Dit had ik niet verwacht maar zorgt er wel voor dat ik meer van mijn schilderijen langs deze weg aan zal bieden.

Alle werken