Een Werk aan de Muur shop

Vlakverdeling in rood, bruin en grijs

- Werkcode: 1 022 532

Frans Blok over Vlakverdeling in rood, bruin en grijs

Op de romp van een werkschip dat lag afgemeerd in de Rotterdamse Waalhaven trof ik deze sublieme vlakverdeling aan. Een paar stevige horizontale lijnen, aangevuld met de subtielere verticale bewegingen van het laddertje en de roeststrepen. Verder een mooi ingetogen kleurenpalet van rode, grijze en oranjebruine tinten. De bijna-symmetrie die op een paar plaatsen doorbroken wordt. Het laddertje dat schaal en betekenis geeft aan een beeld dat anders vrijwel abstract zou zijn.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Vlakverdeling in rood, bruin en grijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vlakverdeling in rood, bruin en grijs

Koop de foto Vlakverdeling in rood, bruin en grijs van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 532
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.