Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vliegende hommel bij lilla papaver - Close-up

- Werkcode: 1 022 483

Marianne van der Zee over Vliegende hommel bij lilla papaver - Close-up

Deze aanvliegende hommel geeft voor mij weer wat ik zie als ik bij deze papavers sta te kijken. Het is daar een grote drukte met af en aan vliegen. Kennelijk zijn deze papavers erg aantrekkelijk voor de hommel.

De kleur van de papaver, hij heet papaver somniferum heb ik me laten vertellen, vormt ook een mooi contrast met het beestje.

Ik heb de foto genomen met mijn 70-200 mm lens. Wat ikzelf ook er mooi vind zijn de lijnen van het papaverblad.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Vliegende hommel bij lilla papaver - Close-up op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Vliegende hommel bij lilla papaver - Close-up

Koop Vliegende hommel bij lilla papaver - Close-up van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 483

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225,-203,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.