Vliegende schotel

- Werkcode: 962 437

SchippersFotografie over Vliegende schotel

In de Ardennen vind je een verlaten sateliettenpark / terrein. Het staat vol met grote schotels, die al jaren niet meer gebruikt worden, omdat de wereld steeds meer digitaler is geworden en deze schotels niet meer nodig heeft.

Het terrein ligt in een kuipvormig dal dat volledig vrij is van radio-elektrische storingen. Het grondstation werd ontworpen en gebouwd voor het ontvangen en uitzenden van telefoon- en telegraafverkeer, televisieprogramma's en de modernste transmissietechnieken zoals dataverwerking.

In dit kuipvormig dal komen techniek, architectuur, kunst en natuur in een geheel samen.
De foto is een close up van 1 zo'n grote satellietschotel, wat er machtig interessant uitziet door alle verbindingen. Het werk heet Ground Zero, omdat dit terrein zo genoemd wordt in de urbex scene.
SchippersFotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door SchippersFotografie

Hai! Wij zijn Jan Willem & Kim. Fotografie is onze passie. We hebben allebei onze specialisaties, Jan Willem fotografeert veel evenementen, producten en bruiloften, Kim is veel te vinden in de studio waar ze vooral kinderen fotografeert. Je zult ons werk voornamelijk in zwart- wit tegenkomen. Daarnaast fotograferen we voor onze hobby urbex plekken. We reizen daarvoor door heel Europa en deze foto's zie je voornamelijk terugkomen in onze shops. 

Je kunt ons werk ook vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en natuurlijk op onze eigen website, waar we een uitgebreid portfolio hebben én een eigen webshop! https://www.schippersfotografie.nl

Tot ziens bij Schippers Fotografie!

Hartelijke groet, Jan Willem & Kim

Alle werken van SchippersFotografie


Waarom je kiest voor Vliegende schotel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vliegende schotel

Koop dit digital art werk Vliegende schotel van SchippersFotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 962 437
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden