Een Werk aan de Muur shop

Vlinders in Rozentuin

- Werkcode: 658 641

Tis Veugen over Vlinders in Rozentuin

De vlinders en de rozen vullen de hyperbolische ruimte volgens het patroon "truncated order-5 square tiling". Elk vlinderpaar (van een afgeknot vierkant) raakt 4 gele rozen (van een vijfhoek) en elke gele roos raakt 4 vlinders aan. De vierkanten worden willekeurig gedraaid zodat een roos een blauwe linkervleugel, een blauwe rechtervleugel, een gele linkervleugel of een gele rechtervleugel raakt: in totaal 1024 mogelijkheden. Kunt u een configuratie vinden waarbij een gele roos alleen blauwe vleugels of alleen gele vleugels raakt?
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Vlinders in Rozentuin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vlinders in Rozentuin

Koop Vlinders in Rozentuin van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 658 641
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
235 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.